Tanker og følelser i løbet af IVF behandling

Den knapt så søde ventetid

Det endte med at lægerne fik 11 æg ud. Der har været et sted mellem 15 og 20 stk så jeg blev godt øm og oppustet i maven.

Ud af de 11 æg var 8 modne til at blive befrugtet, men det lykkedes kun med de 5. Alle 5 delte sig til gengæld helt til ægoplægningen. 2 af de fem æg var af rigtigt god kvalitet og derfor blev de lagt op efter at have fået assisted hatching. Det skulle hjælpe dem med at sætte sig fast, selvom det sædvanligvis ikke bliver brug til æg som mine. De sidste 3 æg var ikke fryseegnede som de var, men hvis de overlever til blastocyst-stadiet skulle det være bedre at fryse dem ned.

Det betyder at jeg har fået 2 rigtigt flotte æg lagt tilbage, som har fået en hjælpende hånd til at sætte sig fast. Vi fik jo også priming, som også skulle hjælpe.

Det bliver spændende om de sidste 3 æg kan bruges til noget, men vi regner ikke med det.

Jeg har til gengæld også fået øget min dosis af blodfortyndende medicin. Jeg ved ikke hvorfor, men lægen mente at jeg skulle have 100 mg i stedet for den gamle dosis på 75 mg.

Efter ægudtagningen er mine æggestokke desværre blevet fyldt med væske, hvilket gør mig grundigt øm i mave og ryg. Det skulle kunne klares med masser af vand og proteiner, men hvis jeg bliver syg med kvalme og opkastninger skal jeg have drop i armen med væske. Typisk mig at blive overstimuleret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tanker og følelser i løbet af IVF behandling